Sandwich-maker Breville Panini VST071X-01, 1000 W, DuraCeramic, 2-3 sandwich-uri, Argintiu -reducere 42% !

Promotie breville-romania.ro
Sandwich-maker Breville Panini VST071X-01, 1000 W, DuraCeramic, 2-3 sandwich-uri, Argintiu

AVANTAJE:

Plăci antiaderente adânci

Placi antiaderente adanci

Placile antiaderente au o suprafata de dimensiuni normale, dar sunt mai adanci ca la alte modele, astfel ca vei putea sa folosesti oricat de multe ingrediente in sandwich-ul tau, fara ca acestea sa cada sau sa curga. In plus, stratul DuraCeramic™ va asigura o gatire mult mai rapida a sandwich-urilor.

Strat DuraCeramic™

Platanele toasterului sunt prevazute cu strat de acoperire ceramica DuraCeramic™, fara PTFE.  Spre deosebire de straturile neaderente standard, stratul DuraCeramic™  transfera caldura mai rapid si mai eficient, astfel ca sandwichurile tale vor fi gata mai repede.

Strat DuraCeramic™

Fara PTFE & PFOA

PTFE (politetrafluoretilena), utilizata la majoritatea straturilor de acoperire antiaderente, la temperaturi ridicate (260 ° C) se deterioreaza si produce fluorocarburi daunatoare pentru sanatate. Stratul DuraCeramic™ nu contine PTFE sau PFOA (acid perfluorooctanoic), este durabil, usor de curatat si foarte sigur pentru intreaga familie.

Fără PTFE & PFOA

Control rumenire variabil

Controlul variabil al temperaturii va permite sa schimbati setarea de incalzire in functie de cat de rumenite doriti sa pregatiti diferitele tipuri de alimente.

Control rumenire variabil

Indicatoare luminoase

Aparatul este foarte usor de utilizat, gratie celor 2 indicatoare luminoase pentru pornire si gatire. In doar cateva minute poti prepara gustari delicioase si savuroase, dulci sau sarate, perfecte pentru orice moment al zilei.

Indicatoare luminoase

Capacul blocabil previne scurgerile

Datorita capacului rabatabil cu sistem de blocare ce se fixeaza usor, aparatul se adapteaza oricarei grosimi a sandwich-ului. Astfel, poti folosi orice fel de paine, de la ciabatta sau focaccia, pana la chifle sau bagheta. Placile aparatului preseaza in mod egal si astfel caldura este distribuita uniform in tot sandwich-ul.

Capacul blocabil previne scurgerile

Depozitare pe verticala

Design-ul compact si elegant permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie.

Depozitare pe verticală

Gatire rapida

Conductivitatea termica a stratului DuraCeramic™ este superioara variantelor antiaderente pe baza de PTFE. Stratul DuraCeramic™ transfera caldura mai rapid si mai eficient, timpul de finalizare a mancarii fiind cu pana la 20% mai scurt.

De 4x mai durabil

Stratul DuraCeramic™ este de 4 ori mai durabil si mai rezistent la temperaturi ridicate (400⁰C) fata de alte straturi neaderente obisnuite (Teflon sau alte straturi PTFE (260⁰C), avand o durata de viata mai indelungata.

Recomand personal cumpărarea acestui produs deoarece este de o calitate superioară iar preţul a fost redus cu 42%.


Stratul DuraCeramic™ nu contine PTFE sau PFOA (acid perfluorooctanoic), este durabil, usor de curatat si foarte sigur pentru intreaga familie.

AVANTAJE:

Acest produs nu PTFE (politetrafluoretilena), utilizata la majoritatea straturilor de acoperire antiaderente, la temperaturi ridicate (260 ° C) se deterioreaza si produce fluorocarburi daunatoare pentru sanatate. 

Sandwich-maker Breville Panini VST071X-01, 1000 W, DuraCeramic, prepară 2-3 sandwich-uri gustoase şi bine rumenite. El poate fi cumpărat acum de la magazinele:

emag.ro sau breville-romania.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: